avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa de timbru judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa de timbru judiciar

Am contestat in instanta un proces verbal de contraventie si am achitat taxa de timbru judiciar 20 de lei.
Cand trimit raspuns la intampinarea celui reclamat, trebuie sa platesc iarasi taxa de timbru judiciar?

Va multumesc de ajutor
Cel mai recent răspuns: MARIA2001 , utilizator 11:16, 10 Septembrie 2015
Nu, nu trebuie sa mai achitati inca o data.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - instanta competenta, acte necesare? Ciprianwfu Ciprianwfu Buna ziua! Am fost astazi la tribunal pentru a depunde o contestatie impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera.Doamna de acolo era foarte ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ? davidiri davidiri la o contestatie a unui proces verbal de contraventie , am achitat taxa judiciara de timbru de 20 lei, daca se da mandat de aducere martori , in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Locul platii taxei judiciare de timbru miriuta999 miriuta999 As dori sa contest un proces verbal de contraventie - amenda circulatie, prin care am fost sanctionat cu amenda de circulatie in localitatea Turda. Precizez ca ... (vezi toată discuția)