avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate chema in judecata, firma de constructii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate chema in judecata, firma de constructii?

Buna ziua,
O firma de constructii mi-au construit casa.
Aceasta firma a inmanat documentele personale si actele de proprietate, la o asociatie care s-a infiintat in cartier, tot cu cativa din conducerea firmei, fara ca noi proprietarii, sa le dam acordul nostru, in urma caruia, avem multe prejudicii.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:52, 10 Septembrie 2015
Puteti formula actiune in instanta daca dovediti un interes si un prejduciu(moral/material)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afirmatii false ale unei persoane au dus la incetarea unui contract Mytro Mytro Buna ziua, Avem o firma de administrare imobile in familie si de curand am pierdut un contract la o asociatie de proprietari datorita unei persoane din ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face/pretentii ContSters63637 ContSters63637 am avut ieri urmatoarea cauza/ vecinul meu care lucuieste la nr 10A, pe terenul proprietatea sa, a edificat o constructie cu 4 etaje ( bloc). autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Cum putem sa evacuam persoane care stau ilegal pe proprietate ? Cucuredu Cucuredu Pe un bloc de 3 etaje construit legal ,intabulat,locuit,2 indivizi dinafara blocului prin smecherie au construit inca un etaj,fara autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)