vecinul meu care lucuieste la nr 10A, pe terenul proprietatea sa, a edificat o constructie cu 4 etaje ( bloc). autorizatia de construire initiala a fost eliberata doar pentru doua etaje. distinct de asta, constructia astfel edificata, nu respecta amplasamentul din autorizatie ( proiect) si vine spre proprietatea mea cu balcoanele ferestrele la mai putin de 1,90m.
eu actionez in judecata proprietarul, pe de o parte, pentru a desfiinta lucrarile executate fara respectarea autorizatiei de construire, pentru a obtura ferestrele deschise la mai putin de 1,90 si pentru daune interese.
intrebare/ prejudiciul meu este moral -cauzat de disconfortul creat de aceast bloc -ferestrele lui ( situat intr-o zona de case-parter) care-mi incalca intimitatea sau unul material care face ca proprietatea mea sa valoreze mai putin ( ex lumina naturala in curtea mea nu mai este aceeasi ca inainte de existenta blocului)?
multumesc
sau sa solicit doar prejudiciul moral cauzat de la edificare si pana la irevocabila? pt ca cel material, admitand actiunea, dispare...#-o
Balcon parter
pauleskku
Cu respect, Forumului,
La blocul in care locuiesc, apartamentele de la etaje au balcoane, iar cele de la parter, conform cartii tehnice, nu au balcoane. ... (vezi toată discuția)