avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la succesiune si frate infiat cu drepturi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la succesiune si frate infiat cu drepturi depline

Buna ziua,
Fratele tatalui meu a fost infiat la nastere in anul 1973 de catre bunicii de pe mama,ulterior schimband si certificatul de nastere trecand pe el ca parinti numele lor.Bunicii au vandut cu act de vanzare cumparare catre fiica sa (mama naturala a celui infiat) toata averea lor.(ea purtand numele dupa sot).Pe tatal meu il cheama x si pe fratele lui y dupa parintii adoptivi.Dupa moartea parintilor naturali tatal meu este singurul mostenitor?Mentionez ca celui infiat i sa oferit pamant,bani de catre parintii naturali.
Astept un raspuns.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Infiat de catre bunici cataleata cataleata Buna ziua! Fratele tatalui meu a fost infiat de catre ambii bunici,schimband certificatul de nastere ,pana in varsta de 10 ani,punandu-l pe numele lor,trecand ... (vezi toată discuția)
Mostenire Anonim1900 Anonim1900 Buna ziua, Va deranjez cu o situatie stranie cu care ma confrunt de ceva timp: La varsta de 3 ani am fost infiat (fara acte) de catre matusa mamei biologice ... (vezi toată discuția)
Impartire mostenire cu frate infiat lilimurgoci lilimurgoci buna ziua. cum ar trebui sa procedez? in urma cu 23 ani mama si tata l-au dat spre infiere pe fratele meu, in varsta de 14 ani la acea vreme, surorii mamei ... (vezi toată discuția)