avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prevederile Legii 211 privind regimul deseurilor se ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prevederile Legii 211 privind regimul deseurilor se aplica si la micii generatori?

Pentru gestionarea deseurilor, am inteles ca fiecare societate trebuie sa aiba fie un personal care are un curs de specialitate facut, fie contract cu o alta firma de profil.
Intrebarea este:
Pentru o firma mica, chiosc sau o mica cafenea, unde deseurile sunt cat se poate de clare si foarte usor de gestionat, se aplica prevederile la fel ca la marii generatori?
Ca e mai mare daraua decat ocaua.Amaratul care are si el cateva cartoane, PET-uri si vreo 2 sticle, daca il mai si punem sa faca cursuri pentru asta...
Este undeva vreo precizare de acest gen?
Ce recomandati?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 11:51, 11 Septembrie 2015
Legea 211/2011 nu face diferente intre marii generatori si micii generatori. Toti generatorii au aceleasi obligatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aplicam lg 211/2011 girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Suntem un SRL cu obiect de activitate \\"comert cu ridicata de produse alimentare etc\\". Am fost contactati de o pers care ne-a spus ca trebuie sa ne inscriem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. legea 211/2011 privind regimul deseurilor ciobanu_stelian ciobanu_stelian as dori si eu sa stiu va rog in comformitate cu legea 211 pe 2011 ce trebuie sa faca o firma, ce raportari si alte detalii daca imi puteti oferi in mare va rog. (vezi toată discuția)
Legea 211/2011 negrila negrila Ma poate ajuta cineva cu un model de decizie numire persoana responsabila cu deseurile? Nu stiu cum sa intocmesc un astfel de act, si nici cum se numeste ... (vezi toată discuția)