avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenzi politie- plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenzi politie- plangere penala

buna ziua. am avut niste vecini care au facut multe probleme in bloc , a fost chemata politia si amendati. dar de fiecare nu au platit, pt ca unul nu ia nici un venit, iar celalalt are o pensia de boala mintala in valoare de 500 lei ( desi valoarea amenzilor acumulate depaseste 1500) lei
. dupa ce au fost dati afara din bloc, iar au inceput sa se lege de vecini ,inclusiv de mama mea - unde tot la fel am chemat politia si au fost amendati.
Chestia este ca ei incita lucrurile , se baga in oameni -mai ales in mama mea.
CE pot face in continuare? I-am facut o plangere penala acum vreo 2 ani de zile, dar nu au inceput urmarirea pentru ca fapta nu era de o mare amploare.
Dar nu ma las . Dvs ce spuneti
Cel mai recent răspuns: ContSters354748 , utilizator 10:56, 18 Septembrie 2015
Buna ziua!

Detaliati un pic faptele vecinilor. Plangerea penala pentru ce infractiune a fost inaintata?

Cu stima.
buna ziua. plangerea penala a fost pentru amenintare cu privire la moarte. rezultatul a fost ca aceasta reprezinta de fapt o minima atingere persoanei. politistul de sector i-a amendat atunci cu cate 400 de lei /individ
atunci cand iau amenzi, stau o bucata cuminti apoi iar reincep. i-am spus domnului politist, - eu ma duc la el fac plangere, el le da amenzi , ei nu le platesc si apoi iar reincepe circul dupa o perioada de timp
Buna ziua!

Plangerea penala nu se face la politistul de sector, ci la Parchet.

Cu stima.
plangerea sa facut la parchet. dar politistul dupa raspunsul primit de la aceasta institutie i-a amendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Multe probleme ContSters393874 ContSters393874 Sper sa nu va plictisesc, dar poate aici gasesc o rezolvare sau mai multe. In primul rand, eu si cu sotia mea ne-am mutat de vreo 3 ani intr-un bloc de ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru agresiune. crush crush o prietena de-a a fost agresata de un vecin, atat verbal cat si fizic(o palma). a scos un certificat medico-legal, a facut plangere la politie, urmand sa se ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea - probe video - daune morale ContSters354748 ContSters354748 buna ziua. in spatele blocului in care stau eu ,am un vecin care a luat cateva amenzi pentru ca mi-au injurat parintii. tatal meu i-a facut si plangere penala ... (vezi toată discuția)