buna ziua. am avut niste vecini care au facut multe probleme in bloc , a fost chemata politia si amendati. dar de fiecare nu au platit, pt ca unul nu ia nici un venit, iar celalalt are o pensia de boala mintala in valoare de 500 lei ( desi valoarea amenzilor acumulate depaseste 1500) lei
. dupa ce au fost dati afara din bloc, iar au inceput sa se lege de vecini ,inclusiv de mama mea - unde tot la fel am chemat politia si au fost amendati.
Chestia este ca ei incita lucrurile , se baga in oameni -mai ales in mama mea.
CE pot face in continuare? I-am facut o plangere penala acum vreo 2 ani de zile, dar nu au inceput urmarirea pentru ca fapta nu era de o mare amploare.
Dar nu ma las . Dvs ce spuneti
buna ziua. plangerea penala a fost pentru amenintare cu privire la moarte. rezultatul a fost ca aceasta reprezinta de fapt o minima atingere persoanei. politistul de sector i-a amendat atunci cu cate 400 de lei /individ
atunci cand iau amenzi, stau o bucata cuminti apoi iar reincep. i-am spus domnului politist, - eu ma duc la el fac plangere, el le da amenzi , ei nu le platesc si apoi iar reincepe circul dupa o perioada de timp