avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua,

Am semnat un CIM cu durata determinata pe perioada 1 aprilie - 5 decembrie 2015. Numarul de zile de CO aferente intregului an 2015 este 20. Care este numarul total de zile care mi se poate acorda pentru perioada 1 aprilie - 5 decembrie ?

Cu multumiri deosebite,
Cel mai recent răspuns: pucioasa2015 , utilizator 14:30, 11 Septembrie 2015
daca veti lua concediu in decembrie ...15 zile

Calculul: 20:12*9 luni lucrate(din aprile pana in decembrie)=15
Pentru perioada 1 aprilie - 05 decembrie , aveti dreptul la 14 zile lucratoare de CO.
Multumesc, doamna Suciu. Am precizat ca CIM-ul este pana in 5 decembrie, deci nu voi lucra toata luna. Cu stima,
Multumesc, domnul Freeelis. Ca de obicei, scurt si exact. Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate calcul concediu de odihna tituspop2006 tituspop2006 Buna ziua, In cursul anului 2015 am fost detasat din data de 03 augsut, pana pe 30 decembrie de la angajatorul de baza (daca pot sa-i spun astfel) la un alt ... (vezi toată discuția)
Calcul zile de co Petru52 Petru52 Buna ziua, Va retin atentia cu rugamintea de a ma \"lumina\" in ceea ce priveste numarul de zile de Co, si anume: - angajat din luna Mai 2013 si pana in ... (vezi toată discuția)
Rest de concediu la care ai dreptul Aur24k Aur24k Buna ziua As dori si eu un sfat . In anul 2014 am avut concediu fara plata ptr motive personale 3 luni,dupa care am reluat munca,AM lucrat 1luna apoi am ... (vezi toată discuția)