avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul zile de CO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul zile de CO

Buna ziua,
Va retin atentia cu rugamintea de a ma "lumina" in ceea ce priveste numarul de zile de Co, si anume:
- angajat din luna Mai 2013 si pana in prezent...am efectuat in anul 2013 - 5 zile de CO, in anul 2014 - 5 zile de CO iar in anul curent 2015 am efectuat 21 zile de CO.Tinanad cont ca in CIM, este mentionat ca, pentru un an calendaristic se acorda 21 zile de CO.
Practic pentru toata aceasta perioada de timp lucrata,eu am efectuat 31 zile de CO.
La cate zile de CO am dreptul pentru toata aceasta perioada?#-o
Va multumesc pentru timpul acordat.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 6 Noiembrie 2015
CO aferent perioadei respective este :
- 01 mai - 31decembrie 2013 : 14 zile lucratoare
- ianuarie - decembrie 2014 : 21 zile lucratoare
- ianuarie - decembrie 2015 : 21 zilelucratoare
-----
Total : 56 zile lucratoare de CO, din care ati efectuat 31 de zile , prin urmare, va mai raman de efectuat 25 de zile lucratoare de CO.
@ freelis...Cu multumiri pentru promtitudine si exactitatea cu care m-ati lamurit...cu rugamintea de a" ma suporta' cu o lamurire...in cazul incetarii CIM, incepand cu data de Luni 09.11.15, plata concediului neefectuat pe anul 2013, se face la salariul minim din anul respectiv, sau se calculeaza la salariul din anul curent 2015...Cu multumiri. :coffee:
Se face la valoarea salariului avut la data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare concediu odihna in bani cristina29 cristina29 Buna ziua! Conform Codului Muncii, concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani doar la incetarea contractului de munca. Dar daca acest CO nu s-a ... (vezi toată discuția)
Efectuare zile concediu Roger25 Roger25 Buna seara, Din codul muncii: [quot]Art. 146. [efectuarea şi compensarea concediului de odihnă] (1) Concediul de odihnă se efectuează în fiecare ... (vezi toată discuția)
Zile concediu odihna anul 2014 neefectuate Clau73AR Clau73AR Buna seara, Lucrez la o companie multinationala in cadrul biroului de res umane si salarizare. ca si in anul precedent la finele anului 2014 au ... (vezi toată discuția)