avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Titulatura pe post in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Titulatura pe post in invatamant

Sunt titulara pe Scoala Gimnaziala prin pretransfer de la Scoala Primara (structura a scolii gimnaziale) din anul 2006. Am functionat pe postul de la scoala Gimnaziala ,4 ani ,apoi am fost detasata in interesul invatamantului. Pe postul de la Scoala Primara cel de pe care am plecat eu , s-a titularizat in 2011 un alt cadru didactic. Respectiva a functionat pe postul meu de la scoala Gimnaziala pe perioada detasarii mele, iar pe postul ei a functionat o pensionara. Anul acesta m-am intors la post si directorul a aprobat in CP, apoi in CA ca eu sa functionez de anul acesta pe postul de la Scoala Primara, adica acolo unde cealalta persoana este titulara. In CA a invocat motivul continuitatii ei pe post., sustinand ca si ea are Decizie pe Scoala Gimnaziala de atunci din 2011. Eu stiu ca chiar daca pe decizia ei Scrie Scoala Gimnaziala , desi nu am vazut decizia ei, post liber era doar la Scoala Primara (adica pe structura) si ea a obtinut acolo titularizare . Mai stiu ca fiecare post are un cod . Am atacat in instanta directorul . Cum imi pot eu sustine dreptatea?
Cel mai recent răspuns: geta123 , utilizator 15:06, 12 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare in interesul invatamantului si detasare la cerere marvalconst marvalconst Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu lamurirea unor chestiuni: sunt cadru didactic la o scoala din mediul rural si doresc sa ma inscriu la pretaransfer in ... (vezi toată discuția)
Revenirea titularului pe post in invatamant BNN BNN Întrebarea mea este ca o profesoara în învăţământul primar cu o vechime de 24 de ani, cu licenţă şi grad I, titulară din anul 1994 are dreptul de-a ... (vezi toată discuția)
Titularizare sau decizie? ContSters136742 ContSters136742 Sunt cadru didactic titular la CSEI ,decizia de numire a ministerului din 1990 este pe catedra de educatie speciala ,clasele I-IV,catedra pe care am ... (vezi toată discuția)