avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de poluare platita in 2009
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de poluare platita in 2009

Buna ziua,

Am achizitionat un autoturism in leasing, iar compania de leasing a achitat taxa de poluare in anul 2009. Bineinteles ca eu la randul meu am achitat aceasta suma fata de compania de leasing. Mentionez ca autoturismul l-am achizitionat pe persoana juridica si l-am instrainat in anul 2015. Mai pot recupera taxa de poluare? Daca, da ce documente imi trebuies si unde pot fi depuse.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:04, 13 Septembrie 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de prima inmatriculare Alinamurariu Alinamurariu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu procedura de recuperare a taxei de prima inmatriculare. Mentionez ca masina este luata in leasing iar beneficiarul este ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Informatii recuperare taxa auto leasing shummy0 shummy0 Buna seara, Am ales sa va scriu legat de acest subiect deja discutat si intors pe toate partile pentru ca nu am reusit sa gasesc o informatie concreta ... (vezi toată discuția)