avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Emiterea unei adrese-cererea sentintei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Emiterea unei adrese-cererea sentintei

daca instanta a dispus emiterea unei adrese către Curtea de apel, cu solicitarea de a înainta la dosarul cauzei copia Sentinţei penale nr.xy cu menţiunea datei şi modalităţii rămânerii definitive ale acestuia...inseamna ca instanta nu are in cunostinta ca am mai multe pedepse definitive,nu stie numai despre dosarul al carui sentinte cere......daca stia cerea si sentintele celorlalte dosare?
Cel mai recent răspuns: picika80 , utilizator 08:53, 16 Septembrie 2015
Aveti dreptate.
daca in urmatorul termen afla ca mai am sentinte definitive are dreptul sa ceara si sentintele respectiva pentru contopire? (in cazul in care la dosar obtin incetarea procesului)
~ Conținut șters la cerere ~
si se continua procesul chiar daca obtin incetarea procesului ca urmare a acordului de mediere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare proces penal-continuare proces picika80 picika80 daca ca urmare al acordului de mediere obtin incetarea procesului instanta are dreptul sa continue procesul? ex.sa ceara un cazier actualizat in vederea ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat AlinaCobuz AlinaCobuz Buna ziua! Va contactez pentru un prieten, care anul trecut in 14 iunie a avut accident cu o vaca intr-o alta localitate decat domiciliul, si avea o ... (vezi toată discuția)
Drept inscriere examen auto JosefC JosefC Buna ziua.Am si eu cateva intrebari.Din cate am aflat de pe acest forum, dupa 1 an de la data pronuntarii sentintei civile, am dreptul sa dau din nou de ... (vezi toată discuția)