avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incetare proces penal-continuare proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incetare proces penal-continuare proces

daca ca urmare al acordului de mediere obtin incetarea procesului instanta are dreptul sa continue procesul? ex.sa ceara un cazier actualizat in vederea contopirii pedepselor?
Cel mai recent răspuns: picika80 , utilizator 16:51, 14 Septembrie 2015
Buna ziua!

Nu va continua. Nu are ce pedepse sa contopeasca, intrucat a incetat procesul penal.

Cu stima.
problema este ca am 3 pedepse definitive necontopite.....si daca vor afla au dreptul sa continua procesul ? ex.cazier actualizat,cererea sentintelor definitive si in urma contopirea lor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

6 pedepse contopite,dar sunt contopite numai 5 puncuskaa puncuskaa am avut 6 condamnari cu suspendare si inca un proces pe rol,curtea de apel a cerut cazierul actualizat,din dosarul pe care a fost pe rol am fost achitat...IAR ... (vezi toată discuția)
Emiterea unei adrese-cererea sentintei picika80 picika80 daca instanta a dispus emiterea unei adrese către Curtea de apel, cu solicitarea de a înainta la dosarul cauzei copia Sentinţei penale nr.xy cu menţiunea ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse GeorgeG GeorgeG Buna ziua. In cazul unei cereri de contopire pedepse, daca pentru una dintre pedepse (cea mai mare) a fost pronuntata liberarea conditionata, se poate ... (vezi toată discuția)