avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Om cu probleme psihice, ajutor de specialitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Om cu probleme psihice, ajutor de specialitate

Salut.
Am o ruda care nu e intreg la minte (nebun)
El a lucart in afara si a avut un accident a cazut de pe pod si acuma are probleme mintale, vorbesti cu el, face treaba cu el dar daca ii arat cum sa faca azi maine a uitat cum a facut Practic ii ca un copil mic de 12-14 ani (cand ii treaz) dar cand pune mana pe bautura, ii nebun sparge lucruri se cearta cu lumea nu ii ca un om betiv .Ii fratele la sotia mea.Si am zis ca il intretin eu ii dau de mancare, are unde sa doarma are conditi dar bani nui dau ca da pe bautura Eu cand lam luat in gazda mi se parea ca un om normal.
Asa cum era am stat cu el 2 ani (cu multe apeluri la politie, il duce la spitalu de nebuni dat in 3 zile ii dadea drumu pe motiv ca ii normal)
Intro zi a venit acasa cu o lovitura la cap si vad acuma ca i sa inrautatit starea (fara ca el sa bea)a incepu sa sparga geamuri si tot muta din lucruri adica tot ce e in casa scoate afara ,pun masa la locu lui in 5 minute o muta cum vrea el ,isi pune hainele jos si tot asa, a ajuns sa mute tocmai pana in strada, m-am trezit dimineata si vad pe strada numai pahare :)) .(nu stiu cum dar nu erau sparte) Nu mai pot sa stau cu el asa, sa ma enervez si stig la el in fiecare noapte si tot sa repar lucrurile pe care el le strica, maine sau poimane vad ca se ea de sorsa si se iade copii mei. Am vorbit cu politia si a zis ca sa fac cerere cu nu mai locuieste cu mine (pe buletin scrie ca locuieste la casa mea) si ca sa poata sa faca inchisoare.
Dar vreau sa stiu daca este o solutie ca sa pot pune la spitalu de nebuni. Bine sau rau tot ii mai bun decat la inchisoare.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:25, 14 Septembrie 2015
Sesizati oficial serviciul specializat din cadrul directiei de protectia copilului care detine departament specializat pentru astfel de cazuri
pacat ca nu detine si locuri in camine spital.B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E ultraj? zerotika zerotika Am fost la o zi de nastere in weekend, m-am imbatat si ne-am cam certat. Au aparut din senin niste politisti. Mi-au dat un avertisment si apoi o alta amenda de ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute OctavianTT OctavianTT Buna, Am cumpart o casa la care se ajunge prin intermediul unui drum de servitute lat de 4 m ( conform cf ). Intrarea pe acest drum are doar 3 m, restul pana ... (vezi toată discuția)
Posibil ordin de restrictie g_888 g_888 Buna ziua. Nu stiu daca va citi cineva intrebarea sau daca am pus-o pe site-ul care trebuie, dar tot am decis s o pun aici deoarece situatia ma ingrijoreaza. E ... (vezi toată discuția)