avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare fara proces in instanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare fara proces in instanta

Un prieten si-a dat coplilul major ( 26 ani ) afara din casa. In urma divortului i-a cedat mamei casa ( proprietate comuna ) fostei sotii pentru ca fata lui sa aiba toate conditiile. Dupa divort fata i-a cerut sa o lase sa locuiasca in casa lui ( casa fiind mostenire de la parinti). El a lasat-o , fata chiar si-a facut bulerin acolo fara declaratia de luare in spatiu a tatalui. Acum el a decis sa o dea afara din casa , i-a pus in vedere ca in 2 saptamani sa paraseasca locuinta. fata nu a parasit-o iar el a schimbat incuietorile. fata l-a amenintat ca-l da in judecata. Ce drept are fata lui si daca chiar in va da in judecata il poate obliga pe tata s o primesca in proprietatea lui?
Cel mai recent răspuns: carmen51 , utilizator 19:49, 13 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu fortat Sherby Sherby Buna Ziua! am un prieten care locuieste in zona Primaverii la un parter de vila veche de cca 60 de ani! El impreuna cu sotia lui au reusit sa o cumpere de la ... (vezi toată discuția)
Custodia copiilor mariadima94 mariadima94 sunt mama a doi copii am apartament 2 camere cf 1 ,proprietate personala dobandit prin mostenire facuta inaintea casatoriei ,am salariul minim pe economie,am ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare intre tata si fiica Cristian Darie Cristian Darie Buna seara, as dori si eu cateva lamuriri in legatura cu un act de vanzare cumparare ( suma este trecuta in contract) a unei case intre tatal meu si sora mea - ... (vezi toată discuția)