avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire domiciliu fortat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire domiciliu fortat

Buna Ziua! am un prieten care locuieste in zona Primaverii la un parter de vila veche de cca 60 de ani! El impreuna cu sotia lui au reusit sa o cumpere de la stat acum cca vreo 15 ani! Problema este ca sotia lui a adus sa locuiasca impreuna pe sora ei(a sotiei) impreuna cu sotul ei si copilul ..toate bune pana aici ..lucrurile au degenerat iar Sotul (adica cumnatul) l-a data afara pe proprietarul de drept invocand diverse motive medicale (care e drept le-a avut) .El a plecat din casa si nu mai poate sa intre pt. ca au schimbat incuietorile de la casa...! La sfatul meu el a chemat politia care nu a facut decat sa-i identifice pe cumnat care are doar viza de flotant avand un apartament in alta zona..si a zis ca daca revine in casa il omoara!(figurativ sau) ..intrebarea mea este : ce sanse are acest om sa revina sau sa ceara o interdictie sau sa ceara partaj prin un divort ? lui chiar ii este frica sa mai intre in casa Lui! chiar nu se poate asa ceva ..daca poate cineva sa il ajute!#-o
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:25, 6 Martie 2016
Cred ca ar trebui sa se ocupe un avocat de caz deoarece trebuie vazute actele si stabilita exact situatia juridica.
Are la indemana actiuni in justitie dar trebuie stiut exact ce drepturi are fiecare.

Pentru amenintarea ca il omoara daca se intoarce in casa are la indemana o plangere penala pentru infractiunea de amenintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate tatal obtine custodia copiilor daca mama pleaca de acasa?? 9765 9765 As vrea sa divortez am 3 copii dar imi e foarte frica sotul este foarte violent si nu o sa accepte sa divortam imi e si frica sa i spun ..ne ameninta de multe ... (vezi toată discuția)
Preluare credit prima casa nico_87 nico_87 Buna ziua, Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. Intampin urmatoare situatie, anul trecut am achizitionat un imobil prin credi \\"Prima Casa\\", mai ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate poppsq poppsq Soacra mea detine 2500mp de teren in gospodaria mostenita de la parintii ei decedati. Cumnata-mea a construit o casa pe o jumatate teren ca un upgrade al unor ... (vezi toată discuția)