avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariu net - secretar municipiu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariu net - secretar municipiu

Buna ziua!
Un secretar al unui municipiu cu o vechime de specialitate de 7 ani cat salar net ia?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:01, 25 Septembrie 2015
Pentru a ne apropia cat de cat de adevar, nu ne intereseaza vechimea in specialitate, ci vechimea in munca si eventual alte sporuri de care beneficiaza.
Vechimea in specialitate este egala cu vechimea in munca :-)
Ce sporuri pot fi in cazul acesteu functii?
Multumesc
Acu... sunt munici[ii si municipii.
Daca vorbim de municipiu cu peste 320.000 locuitori avem salariu de baza de 3750 lei, la care aplicam un spor de 10% reprezentand gradatia 2 de vechime, rezulta 4125 brut. Daca mai adaugam si cei 12% dati de guvern, ajungem la un brut de 4620 lei.
Aceleasi sporuri le puteti aplica la un salariu de baza de 3388 lei pentru secretarul unui municipiu categoria I, 3076 lei pentru secretarul unui municipiu categoria II sau 2786 lei pentru secretarul unui municipiu categoria III.
Ce alte sporuri ar putea sa mai aiba? Pai, daca opereaza in Registrul electoral mai primeste 10%, daca in institutia respectiva s-a acordat in 2009 spor de antena (10%) sau de conditii vatamatoare (15%), le poate primi si pe acestea, depinde de institutie.
Multumesc mult pt raspuns,
H.
Pentru registrul electoral acum primeste 12,5% spor si 5 clase de salarizare.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor aep functionari publici angela29 angela29 se mai acorda sporul AEP la functionarii publici din primarii, dupa noua lege a salarizarii? s-a abrogat sau nu legea care il acorda? multumesc! (vezi toată discuția)
Calcul salarizare functionar public ioanagts ioanagts Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu calculul salariului pt inspector, I, grad debutant, gradatia 3, clasa 31 salarizare- la 1 ian 2017 ... (vezi toată discuția)
Functionarul si salariul ROMANFLORIN ROMANFLORIN Cat poate avea salariu un consilier superior I dintr-o structura deconcentrata (agentie judeteana) avand clasa de salarizare 58 si gr de vechime 4 ... (vezi toată discuția)