avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Onorariul unui avocat - vatamare corporala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Onorariul unui avocat - vatamare corporala

Buna ziua.In calitate de reclamant,in cazul unui proces,faza de judecata,intre ce limite de suma,se incadreaza onorariul avocatului?Din cate am inteles,sunt trei faze:procuratura,procesul propriu-zis si recursul,pe care binenteles il face partea reclamanta.avocatul care ma reprezinta,are obligatia sa mearga cu mine pana la final:adica faza de recuperare a cheltuielilor de judecata si a daunelor cerute?si daca da,asta include o cheltuiala in plus pe langa cele trei mentionate mai sus?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:30, 14 Septembrie 2015
Onorariul pe care il solicita aparatorul difera de la avocat la avocat
Recurs poate formula oricare dintre partile din dosar care nu este multumita de solutia instantei de judecata
Recuperarea cheltuielilor de judecata sunt dispuse de instanta de judecata
In cazul in care partea obligata la plata cheltuielilor de judecata refuza sa se achite de obligatii,atunci este necesar sa apelati la executor judecatoresc responsabil domiciliului debitorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de onorariu dati unui avocat intr-o cauza castigata? gudflo gudflo Va rog sa imi spuneti cum ajung sa primesc banii inapoi.,prin sentinta obliga persoana sa imi plateasca suma care este cu titlu de cheltuieli de judecata (vezi toată discuția)
Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)