Pe un teren viran in spatele gradinii, dar care este inchiriat de catre Primarie unei familii, teren neingrijit de multi ani, am amenajat o mica gradina si am amplasat tarcul cainelui, care are 8 metri patrati in care se afla cusca lui. Am primit de la Politia locala o somatie sa eliberam terenul de constructii neautorizate. Am eliberat terenul de garduri si de ce mai era pe el, dar tarcul cainelui l-am lasat asa. El este lipit de gardul nostru din spate. Pot fi amendat pentru ca nu am desfiintat tarcul? Sau mai primesc o somatie? Pot demonsta buna intentie prin desfiintarea celorlaltor acareturi. Terenul este in continuare viran, nefolosit.
Buna ziua.
Chiar daca terenul este nefolosit nu este proprietatea dumneavoastra.Normal ar fi sa desfiintati tarcul cainelui si sa-l mutati in curtea proprie.
Sunteti pasibil de o amenda din moment ce nu v-ati conformat somatiei in totalitate.
Cesiune teren
rebeka17
Buna ziua;
Doresc sa ma interesez, care este demersul pentru ca sa obtin un teren de 40mp de la primarie (fiind spatiu public, dar neingrijit, necuratat de ... (vezi toată discuția)