avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... CAZIER FISCAL
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

CAZIER FISCAL

buna ziua
prin martie -aprilie 2014 am solicitat un cazier fiscal pentru angajare si aveam trecut intr-o rubrica o sc declarata insolvabila , prin septembrie am introdus-o in faliment , procedura s-a finalizat in martie 2015 fara atragerea raspunderii. Acum daca solicit din nou cazierul mai apare societatea daca a fost radiata? Multumesc
Cel mai recent răspuns: stefanitaorzan , utilizator 08:54, 15 Septembrie 2015
Societatea era declarata inactiva sau ”insolvabila” - adica in procedura insolventei ?
insolvabila , ulterior am radiat-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie anaf - firma insolventa / cazier fiscal ecquestion ecquestion Buna ziua, Va scriu pentru a primi unele clarificari legate de o situatie de care m-am lovit la scoaterea cazierului fiscal necesar angajarii. In anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Am o firma in faliment, pot fi asociat-administrator la alta firma? bogdan_ciprian bogdan_ciprian Buna ziua, In perioada 2010 - 2012 am fost asociat si administrator in cadrul a 3 SRL-uri (asociat unic si administrator la una si asociat si administrator ... (vezi toată discuția)
Radiere societate in urma hotararii judecatoresti Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! O societate care in septembrie 2012 are o hotarare a Tribunalului Bucuresti in care se stipuleaza ca in baza art. 131/legea 85 privind procedura ... (vezi toată discuția)