avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diploma Spiru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diploma Spiru

Buna ziua.Sunt unul dintre studentii care au terminat in anul 2009 FAC DE GEOGRAFIE (ID) la Spiru si bineinteles nu mi s-a eliberat diploma de liceenta ,ci doar o adeverinta.Vreau sa stiu daca mai este necesar sa dau fac. in judecata sau odata cu emiterea acelei oug data de Ministerul Ed. o sa mi se elibereze diploma de liceenta incepand cu data de 1 oct. 2015.Va rog sa ma lamuriti si pe mine ptr. ca am nevoie urgenta de ea la serviciu.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:46, 14 Septembrie 2015
In Bucuresti astfel de dosare s-au respins in instanta si va ramane unica solutie eliberarea in urma OUG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og 42/2015 dreptul absolventilor de a beneficia de acte de studii 09kis 09kis Buna ziua, Am finalizat studiile in 2009, la Spiru Haret, Facultatea de matemetica informatica, ID Buzau, specializarea Informatica; Am sustinut si reusit ... (vezi toată discuția)
Og 42/2015 dreptul absolventilor de a beneficia de acte de studii recunoscute la finalizarea unor studii neautorizate .... iuliabxl iuliabxl Buna ziua, Citind prezenta ordonanta de urgenta am nevoie de cateva lamuriri avand in vedere urmatoarele aspecte: - am finalizat studiile in 2009, la ... (vezi toată discuția)
Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)