avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata CASS daca nu doresc sa fiu asigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata CASS daca nu doresc sa fiu asigurat

Buna ziua, persoanele fara venit care NU doresc calitatea de asigurat sunt obligate sa intre in evidenta anaf si sa plateasca cass din 2016? multumesc

Alte discuții în legătură

Plata cass persoana fara venituri ioana-miruna ioana-miruna Buna ziua, imi puteti spune, va rog, daca o persoana care nu realizeaza niciun venit in Romania sau persoanele care sunt plecate din tara, sunt obligate din ... (vezi toată discuția)
Cass, anaf si declaratia 604 precious007 precious007 Buna ziua, Am vrut sa deschid acest topic pentru ca am gasit erori pe site si un numar mare de oameni dusi in eroare tocmai din cauza unui articol de pe ... (vezi toată discuția)
Plata cass persoana fizica COSTELBADESCU COSTELBADESCU Buna seara ! In urma platii asigurarilor de sanatate pentru anul 2017 la sectia financiara, am mers la OPSNAJ pentru a fi luat in evidenta. Am fost ... (vezi toată discuția)