avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie casa, posibilitati girare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie casa, posibilitati girare

Buna ziua,

Care sunt sansele de constructie/cumparare casa cu "Prima casa" in conditiile in care sotul detine apartament ipotecat de banca pe o valoare din aproximativ 3/4 din suma care valoreaza.
Practic e pe numele lui din 2014 dar teoretic e al bancii.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Mutare ipoteca la prima casa e-daniel90 e-daniel90 Buna ziua, Am o nelamurire si spre sa ma puteti ajuta. Am cumparat un apartament prin programul Prima Casa, Intre timp mi-am facut o casa. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Cat reprezinta mai exact poprirea in cazul executarii silite la un credit ipotecar? raduandrei_75 raduandrei_75 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri competente (eventual cu numarul articolului din codul civil) la situatia mea. Mai exact, sunt divortat de ... (vezi toată discuția)
Prima casa danfd30 danfd30 Buna ziua. Am si eu o nedumerire. Care este situatia ipotecii prin programul prima casa in conditiile in care creditul acopera aproximativ 40% din valoarea ... (vezi toată discuția)