avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de recomunicare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de recomunicare

am o sentinta obtinuta in urma proecdurii somatiei de plata, care insa nu poate fi investita cu formula executorie intrucat la dosar nu exista dovada comunicarii catre debitor;
mi s-a sugerat sa fac o cerere de recomunicare catre instanta.
ma poate ajuta cineva?

ms
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 08:50, 16 Iulie 2009
Cererea de recomunicare in sine nu e complicat sa o faceti si nu aveti nevoie de nici un sprijin in acest sens.
Daca mergeti la arhiva functionarii va vor putea spune cu siguramta ce anume trebuie sa scrieti pentru recomunicare.
Insa ceea ce ar trebui sa vedeti este de ce anume nu s-a intors dovada de comunicare. In cursul judecatii citarea a fost facuta la aceiasi adresa? Procedura a fost legal indeplinita la acele termene? La registru mai figureaza cu acelasi sediu social?
Sau dovada a fost trimisa dar nu s-a intors?
S-a intors dovada cu o mentiune anume ? Daca da care ...
in timpul procedurii, citarea s-a facut debitorul a fost citat conform prevederilor legale (asa se stipuleaza in sentinta); este vorba despre o pers fizica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata... rickydei rickydei ce fac cu o somatie de plata castigata, dar care, din cauza incompetentei si lipsei de interes a angajatilor judecatoriei, nu a fost recomunicata nici ... (vezi toată discuția)
Citare ADELA STROE ADELA STROE cum se face procedura citarii la sediul instante? pe tot parcursul judecatii debitorul si-a primit citatii in plus a depus si intampinare insa la data la care ... (vezi toată discuția)
Intrebare delia_h2006 delia_h2006 eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim civil,dar nu reusim sa legalizam sentinta lui de divort.divortul dintre el si fosta sotie a fost de comun ... (vezi toată discuția)