avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Publicare nume după efectuarea unui denunț
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Publicare nume după efectuarea unui denunț

În urma efectuării unui denunț, a apărut un articol pe internet care prezintă o parte din denunț și numele meu. Este posibil să rămân sub anonimat? Este vreo lege care îmi permite acest lucru? Sigura mea problemă este faptul că apare numele meu fără a-mi fi dat acordul.
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Cand pot afla cine si cum a reclamat? dorel13 dorel13 La o societate s-a facut o perchezitie,control pentru delapidare. Administratorul societatii nu a facut acest lucru, deci probabil ca un \\"prieten\\" a vrut ... (vezi toată discuția)
Problema legata de pastrarea anonimitatii ? XmasterX XmasterX Buna ziua ! Ma intereseaza sa stiu daca prin publicarea pe internet a unor poze din curtea unui spital de psihiatrie in care apar si masini parcate ... (vezi toată discuția)
Denunt anonim? alinaaa alinaaa :training: cum poate fi "dat in gat" cineva care a falsificat o semnatura si stampila fara sa se prinda nimeni cine i-a facut-o? sa presupunem ca hartia ... (vezi toată discuția)