avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie din 2003
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie din 2003

bunaziua, imi vine o instiintare acasa ca am de platit 3700 de lei della asset portofolio servicing dar nu stiu sa imi explice pentru ce am de platit suma asta in ciuda faptului ca eu nu stiu sa am vreo datorie la nimeni, ce tre sa fac?i scrisoare imi spun ca imi vor face visita acasa dar nu o venit nimeni , sunt in dubio ce tre sa fac?:O
Cel mai recent răspuns: dany1965 , utilizator 13:51, 15 Septembrie 2015
Solicitati sa va prezinte titlul executoriu, iar daca vor trece la executarea silita formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii silite.
Nu cred că este vorba despre vreun titlu executoriu,Este foarte probabil să fie vorba doar despre o simplă somație, scopul fiind intimidarea debitorului pentru ca acesta să înceapă să plătească datorii de mult prescrise. Dacă este vorba într-adevăr de un titlu executoriu, depuneți o contestație la executare în 15 zile de la comunicarea somației. Ar trebui să arătați cuiva care se pricepe acea somație. Până vă lămuriți, nu plătiți nici o sumă de bani, cât de mică ar fi și oricâte amenințări veți primi.
va multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare executare silita societate telefonie mobila  viorel viorel pe data de 15 iulie 2010 am primit o hotarare de executare silita la cosmote romania de la firma asset portofolio servicing in valoare de 1347.37 , pana la ... (vezi toată discuția)
Executare silita. nicu-dumitru nicu-dumitru In primul rand Mult respect pentru acest Sait, deosebita stima pentru raspunsuri. Subiectul meu - 1 Executare silita. 2 - procedura de Incuviintarea Executarii ... (vezi toată discuția)
Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare înființată ... Lauramoro Lauramoro Am primit o înștiințare de la o firmă de colectare înființată acum câteva luni, AXFINA ROMANIA SRL, cum că aș avea la ei o datorie de peste 3000 de ... (vezi toată discuția)