bunaziua, imi vine o instiintare acasa ca am de platit 3700 de lei della asset portofolio servicing dar nu stiu sa imi explice pentru ce am de platit suma asta in ciuda faptului ca eu nu stiu sa am vreo datorie la nimeni, ce tre sa fac?i scrisoare imi spun ca imi vor face visita acasa dar nu o venit nimeni , sunt in dubio ce tre sa fac?:O
Solicitati sa va prezinte titlul executoriu, iar daca vor trece la executarea silita formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii silite.
Nu cred că este vorba despre vreun titlu executoriu,Este foarte probabil să fie vorba doar despre o simplă somație, scopul fiind intimidarea debitorului pentru ca acesta să înceapă să plătească datorii de mult prescrise. Dacă este vorba într-adevăr de un titlu executoriu, depuneți o contestație la executare în 15 zile de la comunicarea somației. Ar trebui să arătați cuiva care se pricepe acea somație. Până vă lămuriți, nu plătiți nici o sumă de bani, cât de mică ar fi și oricâte amenințări veți primi.
Executare silita.
nicu-dumitru
In primul rand Mult respect pentru acest Sait, deosebita stima pentru raspunsuri. Subiectul meu - 1 Executare silita. 2 - procedura de Incuviintarea Executarii ... (vezi toată discuția)