avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru inegal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru inegal

Am urmatoarea situatie: 1 angajat lucreaza astfel :2 saptamani dimineata 5 ore/zi (de luni pana vineri intre orele 10-15, iar sambata si duminica 10 ore/zi intre orele 10-20) apoi 2 saptamani 6 ore/zi cu un weekend liber. Programul este o saptamana dimineata si una dupa-amiaza. Total ore lucrate/luna :160

intrebare: Cum inregistrez in Revisal acest program inegal?
Cel mai recent răspuns: roxana69 , utilizator 20:29, 15 Septembrie 2015
Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale pentru contract part time Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua.Am si eu o intrebare privind salarizarea unui lucrator comercial.Societatea desfasoara activitate de comert cu amanuntul cu program de luni-sambata, ... (vezi toată discuția)
Exemplu concret: societatea noastra doreste sa reduca timpul ... cristianmoraru cristianmoraru Exemplu concret: Societatea noastra doreste sa reduca timpul de lucru pentru o parte din salariati (mai mult de 10% din totalul salariatilor) pentru ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 20 ore/saptamana - act aditional + revisal cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Care este formularea corecta la un act aditional la cim pentru un program de lucru de 20 ore/saptamana? In REVISAL cum se opereaza corect: ... (vezi toată discuția)