avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza flotant camin, legalitate taxa
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza flotant camin, legalitate taxa

Am si eu o intrebare sunt student locuiesc in camin anul trecut am avut viza de flotant anul acesta iarasi voi sta in camin intrebarea mea e urmatoarea , acum 1 an de zile cand am facut acea viza ni s-a cerut o suma modica 5 sau 10 lei nu mai stiu oricum la cati oameni stau in camin sunt ceva banuti intrebarea mea este daca acea texa este legala sau pentru acea viza in mod normal nu trebuia sa platim nimic ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:05, 16 Septembrie 2015
Resedinţa persoanei fizice este acolo unde declara solicitantul ca are locuinta secundara, alta decat cea de domiciliu.
Cererea si actele necesare obtinerii vizei de resedinta se depun, personal, la Biroul de Evidenta a Persoanelor din cadrul S.P.C.L.E.P local
Suplimentar trebuie sa fie depus si documentul cu care se face dovada achitarii taxei extrajudiciare de timbru – 5 lei
Da, taxa de 5 lei este cat se poate de legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant daca stau in camin madamady madamady Buna ziua! Acum termin anul II de facultate. Stau in camin de la inceputul scolii. In primul an de facultate am primit un formular pe care doar l-am semnat, ca ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant CataAlex CataAlex Salut Am si eu o mare dilema din care nu prea reusesc sa ies singur.De aproximativ 10 luni m\'am mutat din jud:Arges in Dambovita mai precis in ... (vezi toată discuția)
Viza flotant - student Gherasimandreea Gherasimandreea Salut! Am o mica nelamurire. Sunt cazata in camin de la inceputul anului universitar, dar nu mi-a fost preluat buletinul pentru aplicarea vizei de flotant, ... (vezi toată discuția)