avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorie RADET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorie RADET

Buna ziua,
Sunt proprietar intr-un bloc unde nu exista inca o Asociatie de Proprietari, iar contractul cu RADET este incheiat pe numele unui locatar.
Recent s-a oprit apa calda pe motiv ca datoria blocului (locatarului) este foarte mare.
Intrebarea este daca ne constituim URGENT in Asociatie de Proprietari, ESTE LEGAL ca RADET sa nu incheie contract cu noua persoana juridica si sa nu deschida robinetul de apa calda pe motiv ca fostul locatar are datorii?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:23, 30 Septembrie 2015
Acum vecinul s-a metamorfozat in presedinte! Presedintele cui daca nu ati avut asociatie de proprietari?
Ce anume v-a retinut pana acum sa recuperati banii de la vecinul presedinte? Ati facut vreo plangere la politie impotriva lui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asociatie proprietari rentz rentz Buna ziua, Va expun mai jos un istoric al problemelor Asociatiei de Proprietari bloc X scara 1 : 1. Blocul X are 8 scari si 7 etaje si a fost construit ... (vezi toată discuția)
Dreptul la apa calda sau la apa rece Badeaic Badeaic buna ziua! fac parte dint-o asociatie de locatari in care sunt cuprinse doua scari de bloc. apa rece ne este furnizata de apanova, iar cea calda de catre ... (vezi toată discuția)
Separarea asociatie de proprietari in alte 3 asociatii giotto_2016 giotto_2016 Buna ziua! Va scriu in disperare de acuza. In anul 2014 am devenit presedintele unei asociatii de proprietari formata din 3 scari. Asociatia intregistra ... (vezi toată discuția)