avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare teren !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare teren !

Buna seara, Vineri am de intabulat un drum din contractul vechi de vanzare -cumparare unui apartament ,as dori un sfat , sa ma prezint cu un avocat sau un alt notar ,deoarece nu am incredere in notarul vanzatorului !
Cel mai recent răspuns: laszlorobert , utilizator 22:47, 15 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare apartament cu balcon neintabulat MirianaS MirianaS Buna ziua, As dori sa cumpar un apartament la parter care are si un balcon construit cu autorizatie de contructie, insa nu este intabulat la cartea ... (vezi toată discuția)
Valabilitate promisiune vanzare cumparare teo111 teo111 Acum trei ani am vandut un teren printr-o promisiune de vanzare cumparare, am primit banii si urma ca in scurt timp, cumparatorul sa faca intabularea: am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am incheiat o promisiune de cumparare a unui apartament ... plmn plmn Buna ziua. Am incheiat o promisiune de cumparare a unui apartamen. Am descoperit ulterior ca acel imobil nu are cadastru si nu este intabulat. Notarul imi ... (vezi toată discuția)