avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Am mostenit o casa de la parinti mei printr-un contract de intretinere viagera , tinand cont ca operatiunea a fost facuta in anul 1991 in cartea funciara . Casa mostenita este duplex , jumatatea mi-a fost data sa locuiesc fara obligati si cealalta jumatate mi-a fost data cu obligatile de intretinere viagera.
Dupa moartea parintilor mei , partea in care locuiau parinti mei a fost ocupata ilegal de un nepot.
In extrasul de carte funciara ca si mostenitor stau scris eu si sotia.
Ce se poate face in aceasta situatie pentru a imi putea recupera si cealalta parte ocupata ilegal,in afara de succesiune ?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: xvanish , utilizator 08:53, 16 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere cu clauza uzufruct viager marius2222 marius2222 Bunicii mei ,de pe mama ,au facut un act de intretinere cu clauza de uzufuct viager lui nepotul lor,fiul lui matusa mea (eu fiind tot nepotul lor).Contractul a ... (vezi toată discuția)
Contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager și obligația de întreținere Ioan73 Ioan73 Bună seara, în luna august 2011 am încheiat un contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager și clauza de întreținere între mine împreună cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să-mi spuneți de ce drepturi poate dispune ... Ina2024 Ina2024 Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți de ce drepturi poate dispune soția unui bărbat, el fiind moștenitorul casei în care locuiesc împreună de peste 10 ... (vezi toată discuția)