avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cote mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cote mostenire

Buna ziua.
Daca doua persoane aflate intr-o relatie de concubinaj cumpara un imobil impreuna in cote de 70/30 ulterior se casatoresc si persoana care detine 70% are un copil din alta casatorie. Dupa ce aceasta nu va mai trai, ce cote-i revin copilului si ce cote sotului ? Exista o solutie ca sotul supravietuitor sa nu fie dat afara din casa ? Care ar fi aceasta ?
Cel mai recent răspuns: do_ri , utilizator 09:54, 16 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Am inteles ceea ce mi-ati transmis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt divortat de 12 ani si traiesc in concubinaj de 10 ani. concubina ... tudor_11 tudor_11 sunt divortat de 12 ani si traiesc in concubinaj de 10 ani. concubina aste vaduva de 14 ani, sotul decedat in accident de munca in spania,ea avand pensie de ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa deces ByOn ByOn buna ziua.am trait in concubinaj de 2 ani si ne-am casatorit de 2 luni.el impreuna cu parintii lui au o curte cu 2 corpuri de casa.toti 3 sint propietari in ... (vezi toată discuția)
Succesiune paraschivelena paraschivelena parintii mei au divortat in urma cu 13 ani.De la divort,Tatal a trait in concubinaj cu o alta persoana. pana anul acesta cand , afland ca este foarte bolnav, ... (vezi toată discuția)