avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MAPN refuza sa elibereze adeverinta de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MAPN refuza sa elibereze adeverinta de salariu

Spuneti-mi va rog daca un minister are voi sa refuze eliberarea unei adeverinte de salariu pentru refinantarea unui credit. Este vorba e personal civil din armata iar eu stiu ca aceste drepturi sunt gaantate prin contractul de munca.
Este posibil ca un Ministru sa dea un ordin formal sau INFORMAL in acest sens?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Av. NICULESCU-GORPIN , Avocat 11:21, 16 Iulie 2009
Nu este posibil, adresati o cerer in acest sens si daca raspunsul este negativ atacati-l in contencios administrativ unde puteti sa solicitati si daune
Faceti o cerere in scris, luati numar de inregistrare. Veti primi adeverinta sau ii puteti actiona in instanta daca refuza in continuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferte false farkas laura farkas laura Buna ziua!Acum 4 ani am luat un credit ipotecar de la [BANCA] In tot acest timp ratele creditului nu s-au modificat. Anul trecut in Decembrie am fost sa am ... (vezi toată discuția)
Medic rezident pe post, mi se refuza angajarea g.popescu g.popescu Buna ziua. De ceva vreme intampin anumite dificultati in a ma angaja in cadrul institutiei in care am ales post in urma concursului de rezidentiat. Am fost de ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta - arhivele nationale cristiannegru cristiannegru Tatal meu a dat in judecata Arhivele Nationale pentru eliberarea unei adeverinte de munca din care sa rezulte salariile si sporurile cu caracter permanent ... (vezi toată discuția)