avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACTE DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACTE DE PROPRIETATE

buna ..asi dori sa stiu daca am dreptul la casa in care locuim de 14 ani ,care nea fost data de socri si de atunci noi tot investim in ea...dar ea nu nea facut acte de proprietate nea tot dus cu vorba atatia ani .Si acum nu vrea sa ne mai faca acte deloc....asi dori sa stiu ce drepturi am.....sau am investit atatia ani degeaba
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters368962 , utilizator 19:13, 16 Septembrie 2015
Daca nu detineti documente de proprietate,inseamna ca proprietarul de drept al bunului imobil/casei se bucura de investitia dvs
Daca detineti dovezi=chitante,documente justificative pentru bunuri,materiale,manopera,in anumite situatii puteti solicita recuperarea acestora
va multumesc
inseamna ca pierd 14 ani de investitii ca de atunci neam casatorit si pierdem tot.....daca soacra vrea sa ne vanda casa....poate...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de intretinere a doua oara miron.magda@yahoo.com miron.magda@yahoo.com Buna ziua , asi dori sa imi spuneti daca contarctul de intretinere se poate rezilia a doua oara .Socrii mei nea dat in judecata in 2014 pt a rezilia contractul ... (vezi toată discuția)
Investiţie în proprietatea unei terţe persoane rlacri rlacri În anul 2001 ne-am apucat să amenajăm casa socrului meu, această casă fiind “în roşu”. Am investit în tencuieli, uşi, ferestre, trotuare, garduri, ... (vezi toată discuția)
Teroare in casa socrului ContSters335391 ContSters335391 Buna ziua, Eu , sotul meu si copilul nostru traim in aceiasi casa cu socrii nostri de 12 ani. Socrul meu nu m-a suportat niciodata drept urmare au fost ... (vezi toată discuția)