Buna ziua!
Am un contract de prestari servicii contabile cu o asociatie.In data de 31 iulie au cerut rezilierea. Pana la aceasta data aveau 3 facturi in sold. Pe una au achitat-o dar refuza sa le plateasca pe celelate pe considerentul ca nu prea au avut activitate in cele 2 luni. Am facut adresa catre ei , de informare a soldului precum si extras de cont, in data de 01.09.2015 pe care nici la data aceasta nu l-au confirmat, deci potrivit legii daca nu am primit nici un raspuns se considera soldul acceptat.
Intrebarea este daca pot duce contractul la un executor sau trebuie neaparat in instanta si apoi la judecator.
Multumesc anticipat!
Trebuie sa obtineti o hotarare judecatoreasca de obligare a asociatiei la plata sumei restante. Ulterior, in caz de neexecutare de buna voie a hotararii, procedati la executarea silita.
Multumesc frumos! Dar totusi nu exista o alta cale mai rapida de recuperare a creantei, nu este vorba de o suma mare- 1600 lei, si prin instanta dureaza foarte mult
Clienti neincasati
tudorani
In contul \'clienti incerti\' exista o suma care reprezinta un client neincasat, client care nu a fost dat in judecata, s-a incercat recuperarea pe cale ... (vezi toată discuția)