avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O parere va rog- cumparare bun in nume propriu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O parere va rog- cumparare bun in nume propriu

buna...asi dori sa cumpar o garsoniera dar nus divortata si nu asi dori ca sa aiba si el dreptul....cum ar trebui sa fac actele ca sa fiu doar eu proprietar...mersi
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:42, 16 Septembrie 2015
Sotul trebuie sa stie sau nu?
Variante sunt, ramane sa alegeti:
1. Divortati si sotul nu va avea dreptul.
2. Nu divortati, schimbati regimul matrimonial in cel al separatiei de bunuri, garsoniera va fi bun propriu iar sotul nu va avea dreptul.
3. Primiti o donatie in bani (nu are importanta de la cine), banii si bunurile primite prin donatie sunt bunuri proprii daca nu se specifica altfel inclusiv bunurile achizitionate din bani primiti prin donatie, sotul nu va avea dreptul.
4. Sotul decedeaza si nu va avea dreptul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separare de bunuri lonita lonita Bună ziua Soția mea dorește sa achiziționeze o proprietate cu bani proprii, proveniți din donație de la sora ei. Eu mai am un copil din alta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-ar interesa daca exista vreo modalitate de a achizitiona ... Pufalone Pufalone Buna ziua, m-ar interesa daca exista vreo modalitate de a achizitiona un imobil dar sa fie numai unul dintre cei 2 soti proprietar fara ca acesta sa fie ... (vezi toată discuția)
Cote parti succesiune nicoleta17 nicoleta17 Buna ziua, Eu sunt vaduva ,sotul meu a decedat in urma cu 15 ani,cand fetita noastra avea 2 ani.Acum un an am cumparat un apartament prin credit Prima Casa si ... (vezi toată discuția)