avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli cu zugravitul pe casa scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli cu zugravitul pe casa scarii

Buna seara! Sunt proprietar al unui bloc din Galati.La noi in bloc s-a hotarat sa se zugraveasca casa scarii fara sa fim intrebati daca suntem de acord (o parte am fost de acord a parte nu ).Problema este alta s-a strans 150 lei de apartament fara sa se dea chitanta si fara sa aiba contract cu firma si bineinteles ca si firma e fara contract.
Seful scarii ( ca e firma fiului saui nu vrea sa ne spuna nici numele firmei,zic eu ca daca ar fi corect nu s-ar ascunde).
Intrebarea are dreptul sa incaseze bani fara sa taie chitanta si fara deviz?
Eu m-am gindit sa aduc un control , cum spuneti ca ar fi mai bine sa procedez.
Si ne si obliga sa dam bani cu toate ca administratorul a spus ca nu suntem obligati sa platim dar seful de scara ne hartuieste..!!
Cel mai recent răspuns: gici , utilizator 11:43, 21 Septembrie 2015
si daca nu e obligatoriu sa dati banii, de ce va agitati? seful scarii nu poate fi reclamat la politie? ptr hartuire?
Va multumesc frumos ptr raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platim la asociatie fara chitanta, fara justificarea cheltuielilor popro popro buna ziua suntem o asociatie de proprietari (cu un administrator care nu stiu daca are atestat sau nu ) dar stiu urmatoarele> avem un venit din inchirierea ... (vezi toată discuția)
Birocratie asociatie / sef scara ?? maxx33 maxx33 -stau intr-un bloc de 10 etaje cu 34 de familii de 10 ani. nu sant eu proprietarul pe acte a locuintei fiindca am cumparat-o pe numele lui frate-miu prin ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie de proprietari Nexus11 Nexus11 In blocul in care locuiesc eu sunt mai multe probleme: Blocul este impartit in mai multe scari.Cam toate s-au impartit la apa rece.Fiecare cu apometrul ... (vezi toată discuția)