avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANAF job
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANAF job

buna seara va rog daca se poate sa ma indrumati daca se poate am auzit la protv stirea ca se fac angajari la anaf unde se depun dosarele de angajare ?ma puteti sfatui va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 17 Septembrie 2015
Vedeti acest link

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu mi-a platit contributiile nicole86 nicole86 Buna seara Lucrez la o firma si de curand am aflat ca angajatorul nu mi-a platit contributiile(somaj,pensie, asigurari de sanatate).Am carte de munca si a ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi dati si mie raspunsuri la urmatoarele: 1. De unde scot cazierul fiscal pentru asociat unic-administrator? 2. Ce declaratii(model) ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit profit (10%) pt programator ajutor fără diploma (recunoscuta de ministerul muncii) în domeniu Maria Durlea Maria Durlea Buna ziua. As avea nevoie de un sfat/ feedback din partea Dvs. Sunt absolventa de studii superioare insa nu in domeniul IT. De aproape 1 an lucrez in ... (vezi toată discuția)