avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Daca nu sunt inscris in CCJ
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Daca nu sunt inscris in CCJ

Daca nu sunt inscris in CCJ si totusi imi desfasor activitatea fiind angajata la o firma, pe postul de consilier juridic, se considera vechime in functia de consilier juridic? sau sunt constransa sa ma inscriu in Colegiu ?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Ionut Maftei , Consilier juridic 23:17, 17 Septembrie 2015
Salu,t art.9 din Statut
Art. 9. - Activitatea de consilier juridic este considerata vechime in munca juridica in functiile de magistrat, avocat, notar public sau in alte functii juridice, potrivit dispozitiilor legale specifice fiecareia dintre aceste profesii.
Iar referitor la exercitarea profesiei fara a fi inscris in tablou este pedepsita de legea penala, in aceleasi conditii ca si pentru avocati, vezi Statutul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic sau ce? alexyamargot alexyamargot am terminat facultatea in 2003.la inceputul anului 2005 m-am angajat la o firma pe post de consilier juridic. nu am nici un stagiu de pregatire( asta in cazul ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa ma inscriu in ccj? dana01 dana01 buna seara! am o problema si nu stiu cum o pot rezolva. sunt angajata la o societate comerciala din anul 2002 ca jurisconsult cu 8h,am fost angajata la o ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv? luca_claudia72 luca_claudia72 poti sa-ti dai definitivatul ca si consilier juridic daca ai un contract de munca ca cj de 2 ani ? adevarul e ca nu m-am inscris in uccj...mi s-ar recunoaste ... (vezi toată discuția)