avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Numire cenzor societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Numire cenzor societate

In calitate de angajat al unei societati comerciale am dat o declaratie la notar ca indeplinesc conditiile de a fi cenzor la o alta societate la care prima detinea 99% din actiuni. Am semnat raportul cenzorilor pentru anul anterior. Ulterior am cerut documentul modificator al actului constitutiv al societatii respective prin care s-a facut numirea mea in calitate de cenzor. Prin tot felul de metode mi s-a refuzat prezentarea acelui document. Nu stiu daca este hotarare AGA sau altceva. E posibil ca acel document sa nu existe? Am dreptul sa cer informativ acel document? As putea sa-l obtin din alta parte, respectiv Registrul Comertului? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Documente necesare retragere administrator din firma criston84 criston84 buna, ma poate ajuta cineva cu informatii legate de documentele care trebuie completate la retragerea unui administrator din firma. multumesc (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale fara semnare aga wwitza wwitza Buna ziua. Am urmatorul caz: o societate comerciala cu trei asociati( x are 50%, y 40% si z 10%). X si Z sunt si administratori (unul fara altul, cf act ... (vezi toată discuția)
Adaugare administrator srl geo240585 geo240585 Buna ziua, Daca ma puteti ajuta as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a mai adauga un administrator la un SRL si ce costuri implica. Multumesc (vezi toată discuția)