avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Programul femeia manager
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Programul femeia manager

Buna ziua,
Sunt arhitect de profesie,
Va rog sa-mi spuneti daca aceasta profesie liberala se incadreaza in programul femeia manager?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: LC Learning & Consulting , Consultant credite si finantari 13:31, 17 Septembrie 2015
Buna ziua,

Conform ghidului solicitantului art.3.2 (sunt eligibile microîntreprinderile, persoanele fizice autorizate (PFA) care desfăşoară activităţi economice în mod independent, întreprinderile individuale) si art. 3.3.(1) (lista activitatiilor neeligibile) activitatea de arhitectura este eligibila.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa expert contabil ContSters50047 ContSters50047 desi au aparut normele metodologice de aplicare lg 571/2003 / modificate si completate, nu mi este clar daca , activitatea de prestari servicii a ... (vezi toată discuția)
Pfa - dar ce anume?????? iki iki Buna ziua tuturor, as avea o intrebare , am terminat ASE la contabilitate si informatica de gestiune si am un curs de inspector resurse umane , ce ma sfatuiti ... (vezi toată discuția)
Procedura de autorizare profesii liberale Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Am incercat sa deslusesc care sunt profesiile liberale (lista actualizata) si care este procedura de autorizare in cazul acestora. De exemplu ... (vezi toată discuția)