avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Despagubire - bilete autocar
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Despagubire - bilete autocar

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:
Am achizitionat 2 bilete de autocar printr-un intermediar, nu direct de la firma transportatoare si am avut probleme la retur. Nu a mai venit autocarul pentru imbarcare la data si ora stabilita. A trebuit sa mai stam o zi si o noapte pentru a prinde urmatoarea cursa. Plangerea pentru despagubire cui trebuie facuta, intermediarului sau transportatorului. Mentionez ca intermediarul a facut tot posibilul sa ne ajute si nu are nici o vina pentru cele intamplate. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Sarin , utilizator 13:54, 17 Septembrie 2015
Daca biletele sunt eliberate de catre firma transportatoare,atunci reclamatia se va face impotriva acestuia
Intermediarul nu este responsabil pentru ca Nu a mai venit autocarul pentru imbarcare la data si ora stabilita.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma de transport ContSters68209 ContSters68209 Buna ziua, Doresc sa va aduc in atentie (in speranta ca cineva ne poate ajuta cu sfaturi, proceduri, pasi de urmat, etc.) o intamplare recenta petrecuta in ... (vezi toată discuția)
Firma de transport persoane nu a onorat comanda!!! am nevoie de cateva detalii!! utilizatorul1 utilizatorul1 Buna ziua tuturor!Am plecat alaturi de prietena mea in Budapesta pentru cateva zile.Biletele le-am achizitionat tur-retur!Mentionez ca la plecarea din Romania ... (vezi toată discuția)
Refuz imbarcare bobani bobani Salutare,mai jos o sa pun o reclamatie pe care am facut-o unui transportator aerian si raspunsul lor a fost negativ : Buna ziua,in data de 5 martie 2016 ... (vezi toată discuția)