avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parte civila - constituire in timpul procesului penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Parte civila - constituire in timpul procesului penal

in urma unui accident de circulatie soldat cu avarierea aproape in totalitate a autovehiculului, am fost citat la organele de politie pentru declaratii.
M-am constituit ca parte civila in fata organelor de politie, dosarul a fost inaintat la parchet, s-a emis rechizitoriu trimitand pe inculpat in judecata iar noi ( institutie publica ) nu am fost citati de instanta.
impotriva inculpatului este un dosar pe rol , parti fiind soferul autovehicului si spitalul judetean.
celelalte parti nefiind citate
va rog sa-mi raspundeti care este procedura in continuare de urmat.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 14:58, 17 Septembrie 2015
Buna ziua!

Mergeti la primul termen si solicitati instantei sa ia act de faptul ca sunteti partea vatamata, si ca insistati sa va constituiti parte civila.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituirea ca parte civila in cadrul procesului penal BLETI BLETI Model cerere constituire ca parte civila institutie publica. Am avut un accident de circulatie care s-a soldat cu avarierea autvehiculului in proportie de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal eu impotriva mea autosesizare a autoritatilor competente aminush aminush Buna ziua, Saptamana trecuta ma aflam la volanul autoutilitarei, proprietatea socrului meu, fiind polei pe carosabil, am pierdut controlul vehiculului, acesta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in urma cu 4 ani de zile am fost implicata intr-un ... MIVA2020 MIVA2020 Buna ziua In urma cu 4 ani de zile am fost implicata intr-un accident soldat cu decesul unuia dintre soferi si avarierea tuturor auto implicate in accident. ... (vezi toată discuția)