avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariala
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariala

in urma unei hoariri judecatoresti am avut retinere din salariu timp de 3 ani suma de 10000lei, la 1luna dupa ce am terminat toata suma am primit o hirtie la sevici cum ca trebuie sa mai platesc 10000 lei dobinzi si majorari recalculate de executor, este correct, are voie asa ceva fara o noua HJ?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:49, 17 Septembrie 2015
Procesul verbal de actualizare sumă reprezintă titlu executoriu împreună cu hotărârea inițială. Totuși suma este foarte mare. Ce prevede hotărârea în legătură cu dobânzile și penalitățile? Sunteți sigur că este vorba de aceeași sumă ca și debitul inițial?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, in iunie 2020 am primit infiintare de poprire pe ... Andreiiia Andreiiia Buna seara, in iunie 2020 am primit infiintare de poprire pe salariu pentru un credit la care am fost garant si creditul nu a fost platit. Executarea silita ... (vezi toată discuția)
Acordarea inflatie la drepturi salariale obtinute h.j. andreianca andreianca In data de 21 septembrie 2022 am castigat in instanta definitiv drepturi salariale pentru perioada 09.11.2018-11.03.2022. In baza Ordonantei de Urgenta ... (vezi toată discuția)
Executare silita apeiron2 apeiron2 Daca sunt excuta silit si deja platesc in urma popririi pe salar de doi ani, suma pe care trebuie sa o achit este cea evidentiata de instanta , sau la aceasta ... (vezi toată discuția)