Buna ziua,
Societatea la care lucrez isi va muta sediul in alta localitate. A existat a informare din partea actionariatului in care am fost"invitati" sa ne exprimam dorinta de a urma societatea la noul sediu sau nu, urmand a se aplica procedurile legale in vigoare in functie de optinunile fiecarui angajat. Eu am semnat ca nu sunt de acord sa urmez societatea in noul sediu.
Problema este ca societatea incapand cu 1 august 2009 va functiona in noul sediul si cei care nu au acceptat sa urmeze firma nu am primit nici o informare ce se va intampla cu noi. Se speculeaza ca ne va obliga sa mergem acolo dupa care vom fi nevoiti sa ne dam demisia pt ca nu vom putea sporta cheltuielile aferente aceste mutari( cheltuieli cu transportul).
INTRABAREA MEA ESTE CE POT FACE IN ACEASTA SITUATIE PT A NU FI NEVOITA SA-MI DAU DEMISIA?intr-un final si sa pierd posibilitatea de a Intra in somaj.
Astept cat mai repede un raspuns din partea d-voastra
Multumesc
Tineti cont ca, incetarea contractului individual de muncă prin acordul părţilor sau prin demisie exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de indemnizaţia pentru şomaj.