avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mutare sediu firma si concediere angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mutare sediu firma si concediere angajati

Sunt angajat la o societate care isi schimba sediul in alta localitate. Societatea vrea fie sa acceptam mutarea, fie sa ne dam demisia. In cazul in care nu accept sa plec in alta localitate si nu imi dau demisia, ma poate concedia disciplinar?
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2013
mihaypavel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:33, 28 Iunie 2013
Mutarea sediului societatii intr-o alta localitate nu poate avea ca efect concedierea disciplinara a angajatilor si nici obligarea acestora de a-si da demisia.

Unii dintre angajatori, in practica, inceteaza c.i.m. in baza art.65 C.mun., astfel incat sa le dea posibilitatea fostilor salariati sa beneficieze de somaj.
In contractul meu de munca scrie la rubrica Locul Muncii: sediul societatii. Acum ca sediul s-a schimbat, pot fi obligat sa plec la noua locatie?
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2013
mihaypavel, utilizator
Sunteti obligat sa respectati prevederile contractului individual de munca. Nerespectarea acestuia paote atrage raspunderea juridica a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere contract de munca atanasoaie atanasoaie O persoana angajata ca sofer (cu contract de munca pe perioada nedeterminata) la o firma ajunge la neantelegeri cu conducerea . I s-a propus trecere pe o alta ... (vezi toată discuția)
Demisie director societate comerciala ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Din nou am nevoie de ajutorul Dvs. Daca detin functia de Director intr-o societate comerciala, se poate sa imi dau demisia la zi, fara sa stau in ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz UnDac UnDac Buna, M-am angajat de ceva vreme si la inceput era totul lapte si miere. Apoi am aflat si ce era dupa gard. Salariul nu e cat mi s-a spus la interviu, ... (vezi toată discuția)