avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire domiciliu minori in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire domiciliu minori in strainatate

Buna ziua, sunt mama a 3 baieti de 7,8 si 9 ani. Am divortat amiabil de tatal lor acum 4 ani, autoritate parinteasca comuna, domiciliu la mine in Romania.

El lucreaza in Germania de 6 ani, timp in care eu m-am ocupat singura de copii. In urma divortului ne trimite o pensie lunara de 1600 ron si vine in vacante sa ia copiii la domiciliul lui din Romania.

Actual, nu mai este multumit de cum cresc eu copiii, sustine ca nu-i imbrac bine, fara sa inteleaga ca cei 1600 Ron care ii trimite nu sunt suficienti si astfel copiii sunt imbracati mai saracacios.

El sustine ca eu nu am ce sa le ofer copiilor pentru ca eu nu lucrez si ca baietii fiind acum mari trebuie sa stea la tata. El este recasatorit si impreuna cu actuala sotie vrea sa deschida proces de stabilire domiciliu minori la el si la sotia lui in Germania.

Exista sanse ca tatal sa castige procesul, iar eu sa-mi pierd copiii?

Va multumesc pt raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: eclair , utilizator 22:36, 20 Septembrie 2015
Doamna revin si eu : in fond dv. ce doriti, o parere juridica sau sa vi se dea dreptate cu orice pret ?..dv ati citit " la intamplare nenumarate sentinte" pe care le interpretati cum vreti dv fara sa luati in considerare ca o sentinta vine in urma cercetarii judecatoresti, a probelor administrate si evident a muncii avocatilor....Dv. vorbiti ca si cum este suficient sa citesti o agenda medicala ca sa poti da diagnostice si sa si operezi.......Dv urmariti un scop sa luati 1000 de euro..restul sunt detalii....Ma intreb ce vor raspunde copiii dv, cand vor fi intrebati daca vor sa plece la tatal lor, ma intreb care va fi raspunsul serviciilor sociale, da evident ca avocatti lui o vor cere, eu asa as proceda,....In fine..banii sunt raspunsul la orice..cel putin pentru unele persoane. Va urez sa gasiti ceea ce cautati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara cerere de marire emiliocoresi emiliocoresi Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1.In cazul cererii d emarire a pensiei alimentare se ia in consideratie ca salariu este ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara se plateste din salariul romanesc, sau din salariul nemtesc? MarriNAaa MarriNAaa Buna seara! Am o cunostinta care are doi copii minori si el lucreaza cu contract nemtesc in Germania. Daca sotia lui baga divort in Romania, tatal copiilor va ... (vezi toată discuția)
Daca eu cu sotul locuim in germania si suntem in divort care se desfasoara in romania ... Loredanalina Loredanalina Buna ziua...am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta...Daca eu cu sotul locuim in Germania si suntem in divort care se desfasoara in Romania(amandoi lucrand ... (vezi toată discuția)