avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca eu cu sotul locuim in Germania si suntem in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca eu cu sotul locuim in Germania si suntem in divort care se desfasoara in Romania ...

Buna ziua...am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta...Daca eu cu sotul locuim in Germania si suntem in divort care se desfasoara in Romania(amandoi lucrand in Germania) avem si 2 copii minori de 9 si 11 ani as dori sa stiu cum platesc pensia alimentara la fete...O platesc din Germania sau din Romania
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:47, 17 August 2022
Copii unde locuiesc de fapt`?
Copii locuiesc cu noi in Germania.
O sa platiti cat se va stabili, probabil 1/3 din salariul net
Am inteles..Deci se calculeaza pensia alimentara in Euro nu in Ron???asta ma interesa ca divortul se desfasoara in Romania nu in Germania....
Se va avea in vedere venitul net realizat. Evident ca daca se plateste in Roamania moneda va fi leul, daca se plateste in Germania va fi euro. Important e sa se plateasca si sa existe dovada.

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara karima_lumi karima_lumi Acum 11 ani sotul meu a divortat, avand 2 fete din casatoria respectiva.In prezent este casatorit si avem o fetita. La divort pensia alimentara a fost 85 RON ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara RaulZ RaulZ Bună, In urma divorțului de comun acord sa stabilit că pensia alimentară sa fie de 600 Ron pentru cei doi copii rezultați din căsătorie.In momentul de ... (vezi toată discuția)
Partaj Angela71 Angela71 Buna ziua . Sunt divortata de 2 ani jum. sunt singura de 3 ani ,am ramas cu 6 copii el plecand din locuinta ,nu am stiut nimik de el cateva luni ,pensia ... (vezi toată discuția)