Buna ziua...am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta...Daca eu cu sotul locuim in Germania si suntem in divort care se desfasoara in Romania(amandoi lucrand in Germania) avem si 2 copii minori de 9 si 11 ani as dori sa stiu cum platesc pensia alimentara la fete...O platesc din Germania sau din Romania
Se va avea in vedere venitul net realizat. Evident ca daca se plateste in Roamania moneda va fi leul, daca se plateste in Germania va fi euro. Important e sa se plateasca si sa existe dovada.
Pensie alimentara
RaulZ
Bună,
In urma divorțului de comun acord sa stabilit că pensia alimentară sa fie de 600 Ron pentru cei doi copii rezultați din căsătorie.In momentul de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
karima_lumi
Acum 11 ani sotul meu a divortat, avand 2 fete din casatoria respectiva.In prezent este casatorit si avem o fetita. La divort pensia alimentara a fost 85 RON ... (vezi toată discuția)
Partaj
Angela71
Buna ziua . Sunt divortata de 2 ani jum. sunt singura de 3 ani ,am ramas cu 6 copii el plecand din locuinta ,nu am stiut nimik de el cateva luni ,pensia ... (vezi toată discuția)