avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Stagiu consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Stagiu consilier juridic

Buna seara,
Sunt pe punctul de a ma inscrie in Colegiul Consilierilor juridici Bucuresti dar am dificultate in a gasi consilier indrumator pe perioada stagiului.
Daca ma poate ajuta cineva, i-as fi recunoscator,
Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Bogdan Ionut Maftei , Consilier juridic 23:07, 17 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre profesia de consilier juridic Virginiaioana Virginiaioana Buna seara,as dori sa stiu unde trebuie sa ma inscriu pentru stagiul de 2 ani in cadrul profesiei de consilier juridic stagiar? (vezi toată discuția)
Inscriere uniunea consilierilor juridici andreeadanielaC andreeadanielaC Buna ziua, Am terminat Facultatea de Drept si as dori sa ma inscriu in Uniunea Consilierilor Juridici. 1. Pentru inscriere este obligatorie adeverinta de la ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic debutant fara indrumator RazvanCRazvan RazvanCRazvan Buna ziua, Sunt un proaspat absolvent de studii juridice, angajat in functia de consilier juridic de cateva luni si pana in prezent nu am gasit un consilier ... (vezi toată discuția)