avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cheltuieli dosar executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Cheltuieli dosar executare silita

Buna ziua.
Indraznesc sa va retin atentia cu o intrebare la care nu am gasit inca un raspuns.Imi poate spune cineva daca exista,si care ar fi,legea sau ordonanta sau documentul care reglementeaza taxele,onorariile si comisioanele percepute de un executor pentru un dosar de executare?
Un executor poate fi actionat in instanta pentru practicarea unor taxe abuzive intr-un dosar de executare?Exista vreo sansa de castig?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: radupe , utilizator 22:43, 18 Septembrie 2015
In legea si statutul profesiei executorilor veti regasi aceste onorarii.

Da, i se poate face plangere penala pentru abuz in serviciu,

Intotdeauna exista sanse. Trebuie analizat cum se pune problema.
Tot prin contestatie la executare puteți reduce din cheltuieli.
ce trebuie sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reexecutare silita Andrew688 Andrew688 Am fost executat în martie 2018 pt o datorie de 2600 lei + 600 cheltuieli de executare...Am terminat cu acea executare în octombrie 2018....acum am primit o ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli executare silita riada riada pentru o creanta de 28 euro (rovinieta) , executorul mi-a calculat chetuleli de executare in valoare de 305,34 ron??? Cum as putea sa contest /reduc aceasta ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc- onorariu prea mare ContSters91960 ContSters91960 Buna ziua,am avut un proces cu hotarare definitiva si irevocabila in care se impune conform unei schite sa practicam alta usa la baie cu un perete ... (vezi toată discuția)