avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... donatie intre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

donatie intre soti

poate sotul dona sotiei 1/2 din ap dobandit in timpul castoriei daca nu au divortat si nici nu intentioneaza si nu s-a sistat comunitatea de bunuri?
Daca este un bun comun, ce rost ar avea donatia?
Sotul poate dona sotiei jumatatea sa .=D>
evident ca ii poate dona, imai ales ca o poate si revoca ulterior....intrebam doar de ce...
Intrebarea era doar daca poate dona. In rest, stie dumnealui ce face , daca e hotarat sa ii doneze partea sotiei. Inseamna ca o iubeste ca au o incredere reciproca intre ei si sper sa traiasca asa pana la adanci batraneti.
SUCCES !!!!!!!!!!!!=D>
poate sotzul are un copil din casatoria anterioara si vrea sa se asigure ca bunul respectiv nu va fi mostenit de catre acel copil, dupa decesul dumnealui(sotului).

Alte discuții în legătură

Donatie ContSters359971 ContSters359971 Sunt divortat si recasatorit. As vrea sa donez partea mea din apartament copilului major din prima casatorie. Mai intai trebuie facut partajul sau pot face ... (vezi toată discuția)
Act donatie apartament paulii paulii Buna ziua, Pe scurt, parintii mei trec printr-o situatie dificila, e posibil sa se puna problema divortului. Sunt singurul lor copil si mi-e teama de ce ... (vezi toată discuția)
Act de donatie catre mama elisa27 elisa27 am terminat succesiunea pt un apartament si suntem doi mostenitori, eu si sora mea vitrega. As vrea sa stiu daca partea mea mi-o pot dona mamei mele si dc imi ... (vezi toată discuția)